fbpx

Vinterrabat på hygiejnekursus

Den 1. april 2016 lancerede Fødevarekurser.dk et nyt og forbedret online fødevarehygiejnekursus. Kurset er opdateret med de seneste regler og lovgivning på området og kan desuden gennemføres på computer, tablet og mobil.

I februar får du 15 % rabat på vores online kursus, hvis du benytter rabatkoden vinterrabat når du bestiller.

Fødevarekurser.dk er godkendt af Fødevarestyrelsen til at tilbyde hygiejnekurser og hygiejnebevis i fødevarehygiejne på certifikatniveau.

Bestil nu Læs mere

Hygiejnekursus

Arbejder du i køkken, restaurant, grillbar, café, pizzeria, burgerbar, tankstation, isbar eller er du arbejdssøgende?
Hygiejnebeviset er dit bevis på, at du har styr på regler for hygiejne og fødevaresikkerhed iht. gældende dansk lovgivning. Vores online kursus kan gennemføres over nettet i dit helt eget tempo på computer, tablet aller mobil.
Kurset tilbydes på dansk, engelsk, russisk, arabisk og farsi.

Læs mere

Online hygiejnekursus

368,75 kr. inkl. moms

Til privatpersoner og mindre virksomheder
Adgang til kurset kort tid efter køb
Gennemfør på computer, tablet eller mobil

Online hygiejnekursus

368,75 kr.
إزالة

Skræddersyet hygiejnekurser

Kontakt os

Ideelt for større virksomheder
Hold styr på jeres hygiejnebevis
Yderst konkurrencedygtige priser

Hvis du ønsker at blive e-faktureret gennem dit virksomheds EAN nr, klik her.

Holdundervisning

Vi holder løbende holdkurser i København og Jylland. Undervisningen foregår på enten dansk, engelsk, arabisk eller farsi. Se her hvornår næste holdkursus finder sted.

Læs mere

Fødevarekurser.dk kunne levere et produkt til os, som er let tilgængeligt og giver en god og hurtig forståelse for fødevarehygiejne, for vores medarbejdere. Det er vigtigt for vort samarbejde at vi kan spare tid, penge og samtidig få et kursus med et personligt præg.”

Marlene Melstrup – Driftschef hos Sunset Boulevard

Vi har valgt at bruge Fødevarekurser.dk’s løsning, da det for det første er til en rigtig fornuftig pris. Løsningen er meget fleksibel og tidsbesparende da det hele kan ordnes over nettet. På hjemmesiden er der et godt overblik over hvor langt de forskellige kursister er i deres forløb, så vi løbende har mulighed for at følge op. Jeg vil klart anbefale løsningen til andre. Vi har sparet meget tid her i restauranten. Generelt er vi meget tilfredse med Fødevarekurser.dk.

Restaurantchef hos stor dansk restaurantkæde

Egenkontrol

Vi hjælper dig gerne med dit egenkontrol, eller hvis du har brug en hjælpende hånd i forbindelse med opstart, ejerskifte, indretning osv. iht. gældende lovgivning eller hvad der end måtte være behov for, inde for fødevaresikkerhed og godkendelser.

Hos Fødevarekurser.dk skræddersyer vi en løsning, der passer til netop dit behov.

Kontakt os Læs mere

Om Fødevarekurser.dk

Vores virksomhed har mere end 20 års praktisk og teoretisk erfaring inden for fødevareområdet, med speciale i lovgivning, rådgivning, undervisning og egenkontrol.

Fødevarekurser.dk´s undervisere er velkvalificerede og hos os tager vi relevant brancheerfaring og et højt fagligt niveau, som en selvfølge.

Kontakt information

Vi kan kontaktes alle ugens dage via mail. Mellem kl. 9 – 21 plejer vi at vende tilbage med et svar inden for 1 time. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 81 73 73 29

Salg: info@fodevarekurser.dk

Support: support@fodevarekurser.dk

Bogholderi: faktura@fodevarekurser.dk

Fødevarekurser.dk

Eskebjerggård 16 2760 Måløv

Find vej

Kontakt

Nedenfor har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål. Kontakt os hvis du vil høre mere om vores erfaringer, uddannelser og rådgivning.

Du kan komme i gang med det samme! Når du har bestilt kurset, så modtager du dit login indenfor 1 time.

Nej! Hvis du ikke består, så kan du gå kurset igennem igen uden ekstrabetaling.

Der er ingen tidsbegrænsning på hvornår du skal have gennemført vores online hygiejnekursus. Dit login lukker først ned når du har printet dit hygiejnecertifikat.

Vores online hygiejnekursus kan gennemføres på ca. 3 timer præcist når det passer dig foran din computer, tablet eller mobil.

Kontakt