Holdkursus

Fødevarekurser.dk afholder løbende holdkurser i København og Jylland. Kurset afholdes over 2 dage med undervisning fra kl. 9.30 til kl. 14.00.

Vi har holdundervisning på dansk, engelsk, arabisk og farsi.

I holdundervisningen lægges der stor vægt på dialog og visualisering. Dette lærer du:

  • Almen mikrobiologi, herunder mikroorganismers vækstbetingelser og fødevarebårne sygdomme.
  • Hygiejneprincipper, herunder behandling og opbevaring af fødevarer, personlig hygiejne og rengøring.
  • Egenkontrol, herunder kritiske kontrolpunkter og overvågningsprocedurer.
  • Fødevarelovgivning, herunder fødevareregionernes funktioner.

Du vil afslutningsvist modtage et diplom som et bevis på din deltagelse i kurset.

Kurser for virksomheder og organisationer

Hvis I er en gruppe på over 10 personer som skal undervises, så kommer vi gerne ud til jer og afholder kurset. I den forbindelse er det muligt at tilpasse kurset så det passer med jeres specifikke arbejdsgange og behov.

Vælg lokation & dato

Priser eks. moms

Holdkursus – Vejle

1.368,75 DKK

Team course max 20 participants

27.375,00 DKK