Holdkursus

Kurser for virksomheder og organisationer

Hvis I er en gruppe på over 10 personer som skal undervises, så kommer vi gerne ud til jer og afholder kurset. I den forbindelse er det muligt at tilpasse kurset, så det passer med jeres specifikke arbejdsgange og behov.

Vi tilbyder undervisning på dansk, engelsk, arabisk og farsi.

På holdkurserne lægges der stor vægt på dialog og visualisering. Dette lærer du:

  • Almen mikrobiologi, herunder mikroorganismers vækstbetingelser og fødevarebårne sygdomme.
  • Hygiejneprincipper, herunder behandling og opbevaring af fødevarer, personlig hygiejne og rengøring.
  • Egenkontrol, herunder kritiske kontrolpunkter og overvågningsprocedurer.
  • Fødevarelovgivning, herunder fødevareregionernes funktioner.

Deltagerne vil afslutningsvist modtage diplom som bevis gennemførsel af kurset.

Bliv kontaktet af Fødevarekurser.dk






Minimum 10 kursister