Spring indhold over

100% tilfredshedsgaranti

e-mærkets køberbeskyttelse

Sikker betaling

Hygiejnebevis – popup

Hygiejnebevis / Hygiejnekursus

Fødevaresikkerheden i Danmark er generelt meget høj og det skyldes blandt andet, at der stilles høje krav til virksomheder samt personale der arbejder med tilberedning af mad.

Ved at gennemføre Fødevarekurser.dk´s hygiejnekursus optjener du et branche-anerkendt bevis for at du har styr på reglerne samt gældende dansk lovgivning inde for fødevaresikkerhed og hygiejne.

Hygiejnekurset henvender sig blandt andet til personer der foretager opvarmning eller tilberedning af kødretter, brød, pizza, sandwich eller som forarbejder andre såkaldte letfordærvelige fødevarer. Kurset henvender sig således til personer der arbejder i køkken, kantine, restaurant, grillbar, café, pizzeria, burgerbar, tankstation, isbar eller lignende.

Med vores e-learningkursus kan du bruge computeren eller Ipad og gennemføre kurset over nettet i dit helt eget tempo, præcist når det passer dig.

E-learning – online kursus på nettet

Tilmeld dig og modtag login samme dag
Med vores online hygiejnekursus har du dit hygiejnebevis samme dag.

Gå kurset igennem når du vil og hvor du vil
Med et online hygiejnekursus kan du sidde hjemme på computer, tablet eller mobil og gennemgå kurset på ca. 2-3 timer. Alt foregår i det tempo du finder passende, og når du har tid.

Interaktiv formidling
Vores online kursus er opbygget i kapitler med tekst, speak og video, som lærer dig gode hygiejniske arbejdsgange i køkkenet. Hvert kapitel afrundes med en lille test og kurset afsluttes med en prøve som ligeledes foregår over nettet. Hvis du ikke består prøven, så kan du altid gå tilbage, læse op og tage prøven igen.

Bestå og print
Når du har bestået den afsluttende prøve, kan du gemme eller printe dit hygiejnecertifikat.

Fødevarekurser.dk tilbyder e-learningkursus på både dansk, engelsk, ukrainsk, tysk, italiensk, farsi og arabisk.

Kurset omfatter følgende:

  • Almen mikrobiologi, herunder mikroorganismers vækstbetingelser og fødevarebårne sygdomme.
  • Hygiejneprincipper, herunder behandling og opbevaring af fødevarer, personlig hygiejne og rengøring.
  • Egenkontrol, herunder kritiske kontrolpunkter og overvågningsprocedurer.
  • Fødevarelovgivning, herunder fødevareregionernes funktioner.
Dankort Visa MobilePay American Express Maestro Master Card JCB PayPal